Recept: Hrušková povidla

- Recept: Hrušková povidla
Rubrika:  Recepty

Recept: Hrušková povidla

09.04.09, 21:30, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

2 kg hrušek

300 g krystalového cukru

mletá skořice

vanilkový cukr

kyselina citronová

 

 

Omyté hrušky oloupáme, rozpůlíme, vyjmeme jádřince, hrušky nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku. Vložíme do smaltovaného kastrolu, mírně podlijeme vodou, přisypeme cukr a za častého míchání vaříme do zhoustnutí. Před dokončením přisypeme lžičku kyseliny citronové, skořici a vanilkový cukr, necháme přejít var a horká povidla plníme do sklenic. Uzavřeme víčky, obrátíme a necháme vychladnout.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Hodnotil 1 čtenář | Průměrné hodnocení: (75%)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2605727

RSS:
Toplist