Recept: Hrášek ve sladkoslaném nálevu

- Recept: Hrášek ve sladkoslaném nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Hrášek ve sladkoslaném nálevu

20.04.09, 10:13, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

hrášek

sůl

Nálev:

1 l vody

20 g cukru

10 g soli

 

 

Vyloupaný hrášek povaříme v mírně osolené vodě asi 5 minut. Pak jej ochladíme studenou vodou a nasypeme do sklenic. Zalijeme horkým nálevem a uzavřeme víčky. Sterilujeme první den 40-50 minut při 100 stupních C a druhý den ještě 15 minut pži 100 stupních C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3139840

RSS:
Toplist