Recept: Herynkšmaus

- Recept: Herynkšmaus
Rubrika:  Recepty

Recept: Herynkšmaus

16.09.08, 14:15, autor: Kuchařka
Pomazánky

Čtenost -   Diskuze: (0
 

7 brambor

3 ks řezů ze slanečků v oleji

1 velký zavináč

1 uzený sled'

1 krabička sardinek

1 středně veliká cibule

2 kyselé okurky

1 tuba sardelové pasty

olej ze sardinek

olej ze slanečkových řezů

zálivka z vody, octa, cukru a soli

 

 

Brambory uvaříme ve slupce, oloupáme a nakrájíme na kostičky. Uzeného sledě zbavíme kůže, hlavy, vnitřností a kostí. Čisté maso z něj spolu se slanečkovými řezy, masem zezavináče a sardinkami nakrájíme nadrobno. Kyselé okurky a zeleninu ze zavináče rovněž drobně nakrájíme, cibuli nastrouháme. Vše smísíme a přidáme sardelovou pastu, olej ze sardinek a trochu oleje ze slanečkových řezů. Zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili z vody, octa a cukru a opatrně osolili a necháme několik hodin odležet. 

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3528635

RSS:
Toplist