
2 hrnky drůbežích žaludků
4 lžíce oleje
1 cibule
3 lžíce hladké mouky
sůl, kmín, pepř
2 lžíce sójové omáčky
Očištěné a omyté žaludky prudce opečeme na cibulce osmažené na oleji, zaprášíme moukou, přidáme kmín, pepř, osolíme, podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením dochutíme sójovou omáčkou.
Věra 30.01.23, 22:54
1.
Já jsem tedy ve svém životě viděla už hodně věcí, ale tohle snad ještě nic nepřekoná. To zní hrozně jen to čtu, natož pak abych ještě něco takového měla dávat do pusy poté, co si to uvařím. Mohli byste se příště prosím mírnit s těmi názvy? Co jinak vaření v kuchyni, jde vám to?
Míša 31.01.23, 12:01
2.
Já třeba byla také v němém úžasu když jsem viděla ten název toho jídla. Ono to asi ve výsledku bude chutnat dobře, ale já upřímně vnitřnosti do pusy nikdy nedám. To je tak odporné, vůbec se mi na to ani nechce myslet. No a co se týká nějakého vaření v kuchyni tak nejradši mám asi svíčkovou.
Věra 31.01.23, 12:02
3.
Týjo tak na svíčkovou bych si netroufla a to už vařím asi 7 let. Opravdu jsem hodně vystrašená z toho že bych něco pokazila a tím zničila veškeré suroviny. Jsem velká environmentalistka a tak se takových věcí opravdu štítím, jen co jepravda.
Míša 31.01.23, 12:04
4.
Hele toho se opravdu neboj. Když si na https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi nakoupíš kvalitn titanové nádobí a třeba ještě zajdeš k místnímu řezníkovi a necháš si udělat opravdu kvalitní kousky masa, tak budeš celá odvařená z toho jak dobré jídlo si ve výsledku uděláš. Já se naučila vařit ve 23 letech až.
Věra 31.01.23, 12:05
5.
No vidíš to, já vařím 7 let a to jsem začala ve 21 letech a stále se té svíčkové teda bojím. No ovšem jestli říkáš že je základem mít kvalitní nádobí tak asi na tebe dám a něco tam opravdu vymyslím. Vydělávám už slušné peníze a tak si to mohu dovolit.