Recept: Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu

- Recept: Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu

19.04.09, 16:18, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

mladé fazolové lusky

sůl

Nálev:

0,3 l octa

1 l vody

80 g cukru

sůl

špetka tymiánu

 

 

Z fazolek odstraníme stopky a tuhá vlákna na spoji lusků. Pokrájíme je na kousky dlouhé asi 5 cm, vložíme do vařící osolené vody a povaříme 5 minut. Pak lusky vložíme do zavařovacích sklenic, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minu při 85 stupních C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3517406

RSS:
Toplist