Recept: Fazolky zapečemé s ementálem a smetanou

- Recept: Fazolky zapečemé s ementálem a smetanou
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolky zapečemé s ementálem a smetanou

05.10.08, 05:26, autor: Kuchařka
Pokrmy z luštěnin

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 balíček mražených fazolek

200 g ementálu

1 kelímek sladké smetany

2 velké lžíce másla

sůl, strouhanka

 

 

Fazolky vložíme do většího kastrolku do malého množství osolené vody a povaříme asi 20 minut. Potom je ocedíme a na sítě necháme odkapat. Pekáč vymastíme máslem a vysypeme strouhankou a urovnáme do něj připravené fazolky. Posypeme je nastrouhaným tvrdým sýrem, polijeme je smetanou a zapečeme asi 15 minut. Podáváme s vařenýmí brambory, těstovinami nebo rýží.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2939922

RSS:
Toplist