Recept: Fazolky v kyselém nálevu 2

- Recept: Fazolky v kyselém nálevu 2
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolky v kyselém nálevu 2

19.04.09, 16:14, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

mladé fazolové lusky

sůl

Nálev:

2 l vody

40 g soli

3,5 dl octa

 

 

Fazolky zbavíme stopek a odstraníme vlákna na spoji lusků, pak je vložíme do vařící osolené vody a krátce povaříme. Pak je bud' pokrájené nebo celé vložíme do sklenic, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2939929

RSS:
Toplist