Recept: Fazolkový nákyp s uzeninou

- Recept: Fazolkový nákyp s uzeninou
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolkový nákyp s uzeninou

05.10.08, 05:17, autor: Kuchařka
Pokrmy z luštěnin

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 balíček mražených fazolek

4 vejce

200 g uzeného bůčku

1 kelímek kysané smetany

sůl, kousek sádla

 

 

Fazolky očistíme, překrájíme a uvaříme v trošce osolené vody do poloměka. Fazolky chvíli povaříme a na sítě necháme okapat. Pekáček dobře omastíme sádlem, urovnáme do něj střídavě vrstvu fazolek a jemně pokrájeného masa tak, aby nahoře byla vrstva fazolek. Nákyp vložíme do dobře vyhřáté trouby a prohřejeme. Vejce rozklepneme, rozšleháme je se smetanou, nalijeme je na fazolky a ještě asi 20 minut zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2939886

RSS:
Toplist