Recept: Dušené kedlubny

- Recept: Dušené kedlubny
Rubrika:  Recepty

Recept: Dušené kedlubny

05.03.09, 09:13, autor: Kuchařka
Velikonoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

600 g kedlubnů

80 g oleje

vývar

1 lžíce cukru

30 g másla

hladká mouka

pepř, sůl

 

 

Kedlubny nakrájíme na nudličky, vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, přidáme cukr a mírně podlijeme vývarem. Dusíme doměkka. K měkkým kedlubnům přidáme lžíci másla a zaprášíme moukou. Promícháme a chvíli ještě podusíme. Můžeme také zahustit jíškou.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3198836

RSS:
Toplist