Recept: Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

- Recept: Červená řepa ve sladkokyselém nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

19.04.09, 11:29, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

červená řepa

křen, fenykl

Nálev:

1 l vody

0,3 l octa

1 lžíce soli

2 lžíce cukru

 

 

Řepu uvaříme ve vodě doměkka, vyjmeme, necháme mírně vychladnout a oloupáme. Pak ji nakrájíme na plátky nebo kostky. Vložíme do zavařovacích sklenic, proložíme kolečky křenu a přidáme špetku fenyklu. Zalijeme horkým nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3525840

RSS:
Toplist