Recept: Čatní ze zelených rajčat

- Recept: Čatní ze zelených rajčat
Rubrika:  Recepty

Recept: Čatní ze zelených rajčat

21.04.09, 10:15, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

800 g zelených rajčat

100 g rozinek

4 jablka

4 větší cibule

několik stroužků česneku

1 lžička skořice

1 lžíce mleté sladké papriky

150 g cukru

1 dl octa

 

 

Rajčata a oloupaná jablka pokrájíme, přidáme na hrubá kolečka nakrájenou cibuli, vložíme do smaltované nádoby, mírně podlijeme a za občasného míchání dusíme. Když se odpaří část tekutiny, přisypeme cukr, přidáme na plátky nakrájený česnek, skořici, papriku, ocet a dále za stálého míchání dusíme, až směs doststečně zhoustne. Pak vložíme rozinky, podle chuti přikyselíme octem nebo přisladíme, 15 minut podusíme a horké plníme do sklenic. Uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při 95 stupních C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3172885

RSS:
Toplist