Recept: Brusinkový džem

- Recept: Brusinkový džem
Rubrika:  Recepty

Recept: Brusinkový džem

08.04.09, 20:46, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 kg brusinek

500 g cukru

 

 

Brusinky přebereme, dobře propláchneme, podlijeme malým množstvím vody a povaříme. Jakmile zhoustnou, přidáme po částech cukr. Za stálého míchání vaříme ještě asi 3 minuty. Pak zkusíme, zda džem dostatečně rosoluje a odstraníme tvořící se pěnu. Džem naplníme do nahřátých skleniček, uzavřeme je víčky nebo dvojitým celofánem, obrátíme dnem vzhůru a necháme takto vychladnout.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2794585

RSS:
Toplist