Recept: Brněnský drak

- Recept: Brněnský drak
Rubrika:  Recepty

Recept: Brněnský drak

05.11.08, 13:59, autor: Kuchařka
Vánoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

4 vepřové řízky z kýty

sůl

hladká mouka

sádlo

vývar z kostí

hořčice

kečup

sterilované kapie

sterilované sladkokyselé okurky

cibule

 

 

Dobře odleželé řízky při okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a po jedné straně lehce pomoučíme. Na dobře rozehřátém sádle opékáme po obou stranách doměkka. Měkké maso vyjmeme na mísu a stříkačkou s ozdobnou trubičkou na ně nastříkáme dračí reliéf (cik cak) nejprve hořčicí a potom ještě kečupem. K tuku zbylému na pánvi přilijeme trochu vývaru, osolíme a povaříme. Řízky na talířích št'ávou podlijeme a obložíme kapií, okurkou a kroužky cibule.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2492742

RSS:
Toplist