

Jaké teploty pečení se hodí pro různé druhy pečiva
100 °C (sušení)
nižší bílkové pečivo (laskonky), které se po upečení plní krémem či šlehačkou
130 − 150 °C (pečení při nízké teplotě, spíše sušení)
sněhové pečivo s ořechy, placičky a hromádky, makronky
160 − 170 °C (pečení při nižší střední teplotě)
šlehaná (třená) tuková těsta a dorty ve vyšší vrstvě
170 − 190 °C (pečení při střední teplotě)
pečivo kypřené kypřicím práškem, pečivo s medem, perník ve vyšší vrstvě
190 − 210 °C (pečení při vyšší střední teplotě)
drobné vánoční cukroví, tvarované kynuté pečivo, koláče pečené ve formách, štoly, vánočky
210 − 225 °C (pečení při vyšší teplotě)
piškotové rolády, pečivo z lístkového těsta, drobné pečivo s vyšším obsahem tuku
225 − 250 °C (pečení při vyšší teplotě)
lístkové těsto v různých variantách, pečivo z pálené hmoty (odpalované těsto), záviny
250 − 300 °C (vysoká teplota)
rychlé a prudké zapečení sněhových hmot na předpečeném moučníku apod.
Olina 29.03.20, 06:52
1.
Právě do pečení bych se už dlouho taky ráda chtěla pustit. Chybí mi ale různé formičky a hlavně pořád ještě doma nemám žádnou pořádnou chňapku. Tu asi budu muset koupit jako první. Dívala jsem se, že docela pěkné mají třeba tady: https://www.emako.cz/chnapky-a-rukavice/
Dr. Irene Kilubi 27.12.21, 12:50
2. Jak dáma publikuje komentář v novinách o tom, jak
Jak dáma publikuje komentář v novinách o tom, jak získala zpět svého manžela, že se s ní rozvedl a dnes jsou zpět s pomocí modliteb Dr Sacre, kontaktuji Dr Sacre před Vánocemi, že se se mnou můj milenec rozešel, že jsem potřebuji pomoc, abych ho dostal zpět a také, aby mě přestal podvádět, doktor sacre mi řekl, abych sehnal potřebný modlitební materiál, což jsem udělal, 24. prosince se můj milenec vrátil, rozešel se s ostatními dívkami v je život, teď je z něj člověk změny, kterého miluje a respektuje mě, plánujeme naši svatbu do ledna příštího roku, díky dr Sacre
Kontaktujte doktora Sacre na níže uvedených podrobnostech
Číslo WhatsApp Dr Sacre: +2349076034359
e-mailová adresa: sacretempleofpower@gmail.com
Je to dobrý a mocný muž, jeho moc není zlou silou
Dr. Irene Kilubi
Danča 29.01.22, 16:48
3.
Super tipy. Já teda s pečením moc zkušeností nemám. Tyto Vánoce jsem cukroví dělala podruhé v životě a dopadlo to teda mnohem lépe, než ten předchozí rok. I tak mám ale co zlepšovat. Určitě bych do budoucna chtěla i investovat do nějakého lepšího hnětače těsta. Nejspíš vezmu nějaký tady odtud: https://www.atfornax.cz/k:477/hnetace-testa/ Ten můj je totiž hodně náladový a občas stávkuje.
Hana 26.11.22, 09:13
4.
Dělala jste si doma prosím některá vlastní formičky na pečení? Z jakého materiálu by se to tak dalo udělat?
Klára 27.11.22, 10:39
5.
My si děláme u nás formičky pomocí vakuového tvářecího stroje. Pečeme na zakázku, a tak ho hodně využíváme. Dá se na něm udělat dobře i obal na jakýkoliv tvar.
Hana 29.11.22, 00:44
6.
Jak se to na tom dělá? Docela by mě dost zajímalo, jak něco takového vlastně vypadá?
Klára 30.11.22, 08:40
7.
Tady se kupoval https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=412314 Když se na stránky podíváte a sjedete si vlastně dolů, tak tam pak najdete i videa s tím, jak přístroj funguje.