Kuchařka Vás vítá na svých stránkách
Vítejte na mých stránkách
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recept: Kysané zelí 1

datum: 22.04.09, 08:49 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 25 )
Zavařování, nakládání

Recept: Lečo

datum: 03.10.08, 23:37 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 16 )
Urodilo se vám spoustu zeleniny na zahrádce? Nebo prostě jen máte na něco opravdu dobrého chuť? Lečo je dobrá volba.

Recept: Základní linecké těsto

datum: 13.10.08, 18:04 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 16 )
Základní linecké těsto je třeba na spoustu druhů vánočního cukroví.

Recept: Višně v medu

datum: 28.04.09, 16:42 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 8 )
Nevíte co s višněmi? Což takhle višně v medu?

Recept: Mléčně kvašené okurky (rychlokvašky)

datum: 24.04.09, 19:43 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 6 )
Zavařování, nakládání

Naučte se grilovat maso

datum: 29.07.19, 00:00 | rubrika: Praktická | Diskuze: ( 5 )
Grilování masa je neodmyslitelnou součástí jara a léta. Nejsou vaše steaky tak dobré, jak byste si přáli? Sepsali jsme pro vás užitečné rady i věci, kterých byste se měli vyvarovat. Když víte, jak na to, chutné maso není žádná věda.

Recept: Sýrové langoše

datum: 10.03.09, 00:35 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 5 )
Opravdu dobré langoše pro ty, kteří mohou celkem tučná jídla. Tučné, netučné - dobré jsou vážně.

Recept: Domácí jogurt

datum: 22.09.08, 11:08 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 5 )
Není nad domácí stravu. Tak proč si neudělat třeba domácí jogurt?

Recept: Červená řepa a la labužník

datum: 08.10.08, 13:14 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 3 )
Vynikající a ultrazdravý salát.

Recept: Zapékané kuřecí maso

datum: 20.10.08, 18:50 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 1 )
Kuřecí maso je vždycky dobrá volba ...

Recept: Chlebová polévka

datum: 19.09.08, 00:00 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 1 )
Polévka servírovaná v chlebu? Skvělý zážitek.

Recept: Boršč

datum: 29.09.08, 08:18 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 1 )
I boršč patří k receptům, které se vyskytují v mnoha variantách. Tahle je opravdu dobrá.

Vánoční pečení vás nemusí děsit

datum: 25.11.20, 00:00 | rubrika: Praktická | Diskuze: ( 1 )
Křehké a lahodné domácí pečivo. Omamná vůně, která se šíří celou kuchyní a vyvolává množství vzpomínek na dětství. Pokud jste se doteď nevěnovali přípravě domácího těsta, ještě není nic ztracené. Připravte si doma vaše vlastní vánoční dobroty s nezaměnitelnou vůní a výjimečnou chutí.

Punč přivezli z Indie

datum: 02.03.15, 00:00 | rubrika: Praktická | Diskuze: ( 0 )
Indie je rodným krajem punče, který se do Evropy dostal až v 17. století díky britským kolonistům. Název tohoto nápoje je odvozen od hindského termínu panča, což znamená pět. Přesně tolik bylo původně ingrediencí, z nichž se punč skládal a to z vody, cukru, čaje, vína a araku – indické pálenky, která vzniká destilací zakvašených palmových šťáv či třtinové melasy. Někdy se do nápoje přidávalo ovoce nebo koření

Letní osvěžení s Lučinou

datum: 16.06.15, 08:15 | rubrika: Praktická | Diskuze: ( 0 )
Pokud jste dosud znali Lučinu pouze namazanou na pečivu, nenechte se mýlit! Lze s ní kouzlit ve studené i teplé kuchyni, při přípravě slaných i sladkých pokrmů.

Překvapte na Valentýna svého přítele francouzskou delikatesou

datum: 02.02.16, 16:09 | rubrika: Praktická | Diskuze: ( 0 )
Přemýšlíte, jak udělat radost svému partnerovi na svatého Valentýna? Udělejte si příjemný večer v pravé francouzské restauraci. Pokud sama ráda připravujete rozmanité pokrmy, inspirujte se ve francouzské kuchyni.

Recept: Nakládané houby

datum: 26.04.09, 07:46 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 0 )
Zavařování, nakládání

Recept: Kokosky

datum: 12.10.08, 20:21 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 0 )
Vánoční cukroví

Recept: Jahodová marmeláda

datum: 08.04.09, 19:42 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 0 )
Zavařování, nakládání

Recept: Jidáše

datum: 30.09.08, 04:24 | rubrika: Recepty | Diskuze: ( 0 )
Velikonoční pečivo, které se splétá do různých tvarů, nejčastěji však do tvaru provazce. Prý na připomínku toho, jak neslavně skončil Jidáš - na provaze.
Toplist