1 kg brambor
4 kuřecí stehna
250 g kořenové zeleniny
100 g hub
100 g pórku
100 g zelených fazolek
1 velká cibule
tuk
sůl
česnek
Podravka
trocha vývaru
Brambory nakrájíme na plátky nebo kostky, kuřecí stehna nasolíme a načesnekujeme. Vše necháme proležet. Nakrájíme cibuli na kostičky a osmažíme na tuku do zlatova. Přidáme brambory a na plátky nakrájenou zeleninu, fazolky a houby. Na tento základ položíme kuřecí stehna, posypeme kmínem, Podravkou, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě ne 225 stupňů asi hodinu.
Máte oblíbený recept? Třeba který jste sama vymyslela, nebo i rodinný po babičce? Neváhejte a pošlete nám ho na adresu redakce@zenax.cz. Bude-li zajímavý zveřejníme ho v naší rubrice Recepty pod Vaším jménem.