datum:
30.03.15, 08:40 | vyšlo v blogu:
Receptykomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Kdy jindy péct beránky, než na Velikonoce. A tenhle je fakt skvělý. Vydrží vláčný několik dní a pořád chutná.
datum:
13.03.15, 09:50 | vyšlo v blogu:
Receptykomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Krokant je poměrně lehký na výrobu a přitom nadělá spoustu parády a skvělé chuti. Můžeme jej přidávat do krémů, zdobit jím cukroví a dorty, nebo jej prostě jen tak "smlsnout".
datum:
12.03.15, 13:07 | vyšlo v blogu:
Receptykomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Pan Oscar Pischinger vymyslel tento dort už v roce 1881. Je pořád stejně dobrý! A hlavně poměrně jednoduchý.
datum:
04.03.15, 08:54 | vyšlo v blogu:
Receptykomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Takovým dortem uděláte radost nejen na Velikonoce. Navíc vás může hřát svědomí, že jste udělali dort chutný a "dietní" :).
datum:
02.03.15, 00:00 | vyšlo v blogu:
Receptykomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Indie je rodným krajem punče, který se do Evropy dostal až v 17. století díky britským kolonistům. Název tohoto nápoje je odvozen od hindského termínu panča, což znamená pět. Přesně tolik bylo původně ingrediencí, z nichž se punč skládal a to z vody, cukru, čaje, vína a araku – indické pálenky, která vzniká destilací zakvašených palmových šťáv či třtinové melasy. Někdy se do nápoje přidávalo ovoce nebo koření