datum:
19.08.21, 18:47 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Určitě znáte z rakouských restaurací. Ten jeden obrovský knedlík téměř velikosti dětské hlavy s vanilkovým krémem a mákem. Chcete vědět jak na něj?
datum:
30.07.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Je-li však nevychovaný, krom radosti daleko častěji působí problémy a škodu. Jaké jsou klíčové kroky k tomu, aby bylo soužití se čtyřnohým kamarádem harmonické?
datum:
08.07.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Je potřeba trošku odlehčit příjem stravy. Současně přece nemůžeme chroupat jen mrkvičku, že? Takže nabízíme chutné a vyýživné zeleninové saláty s fazolemi, které mají patřičnou nutriční hodnotu, najíte se parádně, chutnají a navíc - děláte něco pro své zdraví. Tak do toho!
datum:
07.07.21, 19:10 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Známe je snad všichni, malé domečky na stromech. Ptačí budky u nás mají dlouhou tradici, což není překvapením, vždyť ptáci jsou našimi pomocníky v boji proti škůdcům a pomáhají udržet stabilní ekosystém. Právě proto bychom neměli na jejich vyvěšování zapomínat a rozhodně by z naší krajiny neměly vymizet.
datum:
30.06.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
18 | čtenost:

| hodnocení:
0Každý rok se tisíce motoristů z celé Evropy vydávají na dlouhé, často vyčerpávající cesty bez adekvátní přípravy vozu a dostatečného odpočinku. Průzkum však ukazuje, že špatně udržované vozidlo a únava řidiče jsou dvě zásadní příčiny nehod v letním období.
datum:
22.06.21, 10:51 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
4 | čtenost:

| hodnocení:
0Léto je tady a rtuť teploměru stoupá strmě vzhůru! U bazénu je příjemně, ale jak přežít vedro
v kanceláři nebo doma? Pro člověka je ideální, když v místnosti teploměr ukazuje maximálně 28 °C v klidovém režimu, při fyzické námaze je to dokonce jen 25 °C. Jak ovšem zajistit tu správnou
teplotu a zároveň zdravé ovzduší?
datum:
22.06.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
2 | čtenost:

| hodnocení:
0Během adventu trávíme v kuchyni více času než obvykle, a to především kvůli vánočnímu
vaření a pečení. Častými „účastníky“ vaření bývají i pejsci, kteří doufají, že se na ně usměje štěstí v podobě odpadlého kusu masa či zeleniny. Umějí vykouzlit tak intenzivní pohled, že jim při vaření přilepšujeme odhozením masa nebo je dokonce necháme dojíst talíř od oběda.
Z výživového hlediska to není moc zdravé, nemluvě o výchovném aspektu. Jsou ale určité potraviny, které bychom psovi nikdy neměli dávat, abychom nehazardovali s jeho životem. Které jsou ty nejvíce nebezpečné?
datum:
15.06.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
5 | čtenost:

| hodnocení:
0Pokud jdou Češi jen na skleničku vína, preferují bílé. Podle sommeliérů restaurace Corso Café si ho k večeři objedná dokonce každý třetí zákazník. V objednávkách převažuje víno rozlévané, ať už jako sklenička k jídlu, nebo kvůli ochutnání více druhů zajímavých vín. K jídlu si zákazníci dávají lahev červeného a bílého vína v podstatě ve stejném poměru.
datum:
10.06.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
2 | čtenost:

| hodnocení:
0Připadáte si každý den, když odcházíte z kanceláře, jak přejetí parním válcem? Bolí vás hlava, záda, celé tělo? Pak je něco špatně! Ano, sedavé zaměstnání má své stinné stránky. Může způsobovat potíže s krční a bederní páteří.
datum:
04.06.21, 14:22 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Rebarbora je podle mě hodně kyselá, Proto se zpravidla upravuje před plněním do moučníků podušením na pánvi s cukrem. Když ale použijete jen pár drobných kostiček navrch koláče a posypete skořicovým cukrem, pak se kyselost rebarbory stane velmi příjemným oživením.