datum:
06.12.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
3 | čtenost:

| hodnocení:
0Jednoduchý, ale účinný pomocník při pečení nejen Vánočního cukroví.
datum:
01.12.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Křehké a lahodné domácí pečivo. Omamná vůně, která se šíří celou kuchyní a vyvolává množství vzpomínek na dětství. Pokud jste se doteď nevěnovali přípravě domácího těsta, ještě není nic ztracené. Připravte si doma vaše vlastní vánoční dobroty s nezaměnitelnou vůní a výjimečnou chutí.
datum:
26.11.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Toč se a vrč, můj kolovrátku, ejhle adventu již nakrátku a blízko, blizoučko Štědrý den!
datum:
15.11.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Ať již chceme nebo ne, Vánoce se blíží. Některé hospodyňky už se pečlivě připravují a vědí, že listopad je ten správný čas na začátek vánočního pečení. Že ne? Že je ještě brzy? Ale to se pletete. Například na vánoční perníčky je právě teď ta správná doba.
datum:
05.11.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Zdá se vám ještě brzy zabývat se Vánočním cukrovím? Ano začít péct je tedy poněkud brzy, ale připravit se, na to je teď správný čas.
datum:
25.10.21, 12:27 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Existuje celá řada receptů na výrobu konopné masti, což již samo o sobě svědčí o tom, že se řadí mezi ty nejpopulárnější bylinné masti. A není se čemu divit, vždyť má protizánětlivé a antibakteriální účinky, zmírňuje bolesti a podporuje hojení. Využívá se na oděrky, pohmožděniny, říznutí, akné, kuří oka, opary, plísně, ekzém, bolesti kloubů a zad a další potíže. Přitom její výroba není vůbec složitá.
datum:
19.10.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Může mít různou podobu - samostatná místnost s policemi, vyhrazený kout se skříňkami a policemi v rohu kuchyně, nebo prostě jen jedna větší, ale o to lépe organizovaná skříň. Spižírna, spíž neboli špajzka, srdce vašeho domácího zásobování. Pro starší generace nezbytnost, pro ty mladší často prostor, se kterým si nedokáží pořádně poradit. Což je obrovská škoda.
datum:
27.09.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
1 | čtenost:

| hodnocení:
0Jste milovníci kávy a jen tak ledajaká káva vás neuspokojí? Pořídili jste si kávovar, máte radost z perfektně doma připravené kávy a hltáte nejenom její chuť, ale také aroma? Pak možná oceníte pár tipů šéfbaristy Luboše Martínka z kavárenské sítě CrossCafe, jak zachovat domů koupenou kávu co nejčerstvější.
datum:
16.09.21, 00:00 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
4 | čtenost:

| hodnocení:
0Slunce svítí, avšak krátce. Paprsky hřejí, ale málo. Období letních radovánek je pro tento rok u konce. A možná právě toto je důvod, proč na nejednoho z nás dopadají splíny a chmury. Avšak i podzim má své kouzlo, jen je potřeba ho najít.
datum:
19.08.21, 18:47 | vyšlo v blogu:
Praktickákomentáře:
0 | čtenost:

| hodnocení:
0Určitě znáte z rakouských restaurací. Ten jeden obrovský knedlík téměř velikosti dětské hlavy s vanilkovým krémem a mákem. Chcete vědět jak na něj?