Recept: Vepřová panenka s ananasem a sýrem

500 g vepřové panenky

200 g okapaného konzervovaného ananasu

100 g  tvrdého sýra podle chuti

sůl, pepř, olej

Vepřovou panenku nakrájíme na asi 2 cm široké medailónky. ty lehce poklepeme rukou - dlaní, opepříme a osolíme a dáme zprudka osmažit na rozpálený olej. Jakmile se maso zatáhne, vyjmeme jej, poskládáme do zapékací misky, posypeme na kostičky nakrájeným ananasem a nakonec sýrem. Dáme zapéct do trouby na cca 10 minut, jen aby se roztavil sýr.

Máte oblíbený recept? Třeba který jste sama vymyslela, nebo i rodinný po babičce? Neváhejte a pošlete nám ho na adresu redakce@zenax.cz. Bude-li zajímavý zveřejníme ho v naší rubrice Recepty pod Vaším jménem.