Zdeněk Pohlreich: Kuřecí játra na majoránce

- Zdeněk Pohlreich: Kuřecí játra na majoránce

ZDENĚK POHLREICH: KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE

Zadáno: 07.09.11, 12:57, Autor:  Plavovláska , Vyšlo v blogu: Plavovláska
Informace o videu:
Recept Zdeňka Pohlreicha ...



Ohodnoťte video:
Hodnotit mohou pouze poihášení uživatelé.


Prumirné hodnocení: (-)
Toto video zatím nikdo nehodnotil
  • Honza 09.12.11, 11:26

    Rozbalit 1.

  • Honza

    Skvele!! Doporucuju zkusit!!!

  • Jiri 18.11.12, 11:46

    Rozbalit 2. Díky supr rychlovka

  • Jiri

    Vařil jsem jatra poprve,jako vse co varim tak je poprve :).Celkem se mi to povedlo,akorat sem to trochu přehnal s česnekem jinak dobry.I žena to ohodnotila celkem solidně.

  • Lucie 16.02.13, 11:18

    Rozbalit 3.

  • Lucie

    Je to lahoda..sice jsem to udelala bez brendy,ale i tak je to bezva.

  • David K. 22.02.13, 14:36

    Rozbalit 4. pochvala pane Pohlreich!!

  • David K.

    recept delikatesní, je to presne ten typ jidla, kterym z obycejne domaci vecere udelate veceri ala Grand Hotel Pupp :)

  • Víno 02.08.13, 13:52

    Rozbalit 5.

  • Víno

    Nechápu, proč všude musí cpát víno nebo jakýkoliv jiný alkohol...Je to naprostá zbytečnost.

  • tetabeta62 25.09.13, 12:05

    Rozbalit 6. pochvala

  • tetabeta62

    mnamka doporučujiiiiiiiiiiii

  • Blanka 16.11.13, 14:53

    Rozbalit 7.

  • Blanka

    Játra nejím, ... lépe řečeno, nejedla jsem. Manžel se o svou porci musel rozdělit se mnou a naší kamarákou. To je tak dobrý! Alkohol jsem nepoužila a místo smetany jsem použila plnotučné mléko.

  • Krtek 20.11.13, 15:19

    Rozbalit 8. ad vino

  • Krtek

    on ten ochuvecny alkohol doda lepsi chut jablkum - o dost lepsi, nez kdyby to bylo bez nej

  • Hanka 22.01.15, 10:36

    Rozbalit 9.

  • Hanka

    No já nevím, v každém receptu jsem četla, že játra se solí až po tepelné úpravě, jinak zvtrdnou a zhořknou... Stalo se vám to?

 

Javorová čistící kúra

Nebo také limonádová hladovka či tzv. Master Cleanse. Všechny tyto názvy označují očistnou kůru, která vznikla před více než padesáti lety ve Spojených státech. Původním cílem kůry, jejímž autorem je Dr. Stanley Burroughs, byla léčba žaludečních vředů. Díky své jednoduchosti, snadné dostupnosti surovin a hlavně účinnosti, se tato čistící kůra rozšířila nejprve po USA, poté do Evropy a celého světa. Do Čech se dostávala převážně oklikou z Německa, odkud si lidé vozili i javorový sirup, který nebyl v Čechách dostupný. Není bez zajímavosti, že u nás se kůra často považovala za pouhou redukční dietu.
autor
O autorovi
autor
autor

Společně o všem :)
další články autora
Další články autora
další články autora
  • I když jsem si říkala, že se k politice už vyjadřovat tady nebudu, doba mě dohnala a já fakt musím - #sorryjak...
  • Osobně jsem přesvědčena, že se tento mocenský pakt hroutí!...
  • Tak podle věštkyně můžu letos nafackovat rozzuřenému medvědovi a a vyhraju....
  • Nedávno přišel do kanální televize Barrandov Fíkus. Byl mi sympatický, nedělal ostudu, neříkal sprosťárny, neb...
  • Ožrala na Hradě, estébák ve vládě podporovaný komunisty a fašisty! A mně se chce umřít :(...
Profil blogu
Profil blogu "Plavovláska"
Profil blogu
Založen:
19.5.2008 11:25:37

Přístupů:
161184

RSS:
Toplist
aaaaaa