
2 filety z tresky (porce 150 g jedna)
2 lžíce citronové šťávy
1 šálek jemně nakrájených žampionů
1/2 cukety nakrájené na kostičky
1/2 červené papriky pokrájené na kostičky
1/2 malé cibule na plátky
2 lžíce rostlinného másla (rama, flora)
1/4 lžičky sušeného estragonu
špetka čerstvě mletého černého pepře
Ustřihneme dva šedesáticentimetrové kusy pergamenu (pečící papír) a každý přeložíme v polovině, aby nám vznikly dva čtverce o straně 30 cm. Na každý položíme kousek tresky, postríkáme šťávou z citronu a posypeme žampiony, cuketou, paprikou a cibulí. Navrch dámne lžíci rostlinného másla. Pergamen přehneme přes rybu a okraje pevně spojíme.
Balíčky dáme vedle sebe do zapékací mísy a na 6 minut dáme zapéct do mikrovlnné trouby na nejvyšší teplotu.
Před podáváním vyřízneme v hodní části balíčku X a roztrhneme.
(2 porce)