Recept: Rajčata mléčně kvašená

- Recept: Rajčata mléčně kvašená
Rubrika:  Recepty

Recept: Rajčata mléčně kvašená

21.04.09, 10:22, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

listy višní a rybízu

česnek

rajčata

celý pepř

solný roztok

 

 

Na dno třílitrové sklenice dáme listy višní a rybízu, dva stroužky česneku a vrstvu rajčat. Vše opakujeme, až je sklenice do 2/3 plná. Ke každé vrstvě také přidáme pár kuliček pepře. Vše zalijeme solným roztokem (asi sedmiprocentním) a necháme v teplejší místnosti kvasit. Podle potřeby doléváme solný roztok. Zhruba po 10 dnech přejde bouřlivé kvašení, pak nádobu uložíme v chladné místnosti.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
1518241

RSS:
Toplist
aaaaaa