Recept: Pstruh pečený na másle

- Recept: Pstruh pečený na másle
Rubrika:  Recepty

Recept: Pstruh pečený na másle

23.09.08, 16:09, autor: redakce
Velice jednoduché, rychlé a vážně skvělé. Dokonce prudce jedlé i pro ty, co nemají moc rádi ryby.

Čtenost -   Diskuze: (17
 

4-5 pstruhů (asi 600-700 g)

 120 g másla,

 1 citron,

 petrželka

sůl,

asi 40 g hladké mouky

 

 

Očištěné, vykuchané pstruhy opláchneme pod tekouci vodou, osušíme, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na másle. Pak je trochu podlijeme vodou, vložíme do trouby a pečeme do měkka. Do másla přidáme jemně usekanou petrželku.

 
  • Neregistrovaný 21.10.08, 17:24

    Rozbalit 1. PEČENÍ NEBO SMAŽENÍ

  • Neregistrovaný

    Na pánvičce se smaží. Peče se v troubě.

  • Plavovláska 25.10.08, 14:05

    Rozbalit 2. pečení, smažení

  • Plavovláska

    "...podlijeme vodou, vložíme do trouby a pečeme do měkka..." co je na tom nejasného prosím?

  • Neregistrovaný 29.11.08, 12:32

    Rozbalit 3. ww

  • Neregistrovaný

    dddd

  • Zuzka 12.02.09, 16:35

    Rozbalit 4. Pstruh pečený na másle

  • Zuzka

    Je to moc dobrý recept,diky Zuzka

  • Míla 18.03.09, 15:43

    Rozbalit 5. Vyzkoušeno

  • Míla

    Dělala jsem pode toho receptu 5 pstruhů. Jeden se mi divně pokroutil a vyschl - ale to asi nebude tím receptem, asi měl nějaký jiný vnitřní problém (že by modrý screen?) ale ty zbývající 4 byli úžasní!

  • jiri 04.05.09, 18:39

    Rozbalit 6. prochy

  • jiri

    trosku cibulky a cesneku by neuskodil,na ohni je nejlepsi

  • janca 23.05.09, 11:20

    Rozbalit 7. citron

  • janca

    a co citron? nakonec ho vymackame na ryby?

  • Vlasta 15.09.09, 12:04

    Rozbalit 8. Pečení?

  • Vlasta

    Pečení je technologický postup, kdy se pokrm upravuje za přítomnosti malého množství tuku ( nemá to co dělat s troubou nebo pánvicí). Naopak smažení, je proces úpravy pokrmu ponořeného do tuku.

  • Jana 29.10.09, 12:49

    Rozbalit 9. Fiona

  • Jana

    Myslím, že je to jednoduchý a vynikající recept. Nějak podobně už jsem dělala i jiné ryby, takže zítra vyzkouším.

  • tomy 29.11.09, 01:57

    Rozbalit 10. pečení na panvi

  • tomy

    pečení na pánvi znamená péct pokrm v malém množství tuku..smaží se ve fitézách apod...

  • Valis 03.03.10, 11:58

    Rozbalit 11.

  • Valis

    Po vykuchání přeřízněte zevnitř páteř (v zadní části). Ryba by se při pečení neměla kroutit.

  • Irena 13.06.10, 10:11

    Rozbalit 12. Pstruh

  • Irena

    Tak s tou proříznutou páteří je dobrý návod.To jsem nevěděla.Dneska jsem je koupila a budu je zrovna dělat.

  • Radka 01.10.11, 17:21

    Rozbalit 13.

  • Radka

    http://www.carostroj.cz/2x-vonavy-pstruh-na-masle-s-vytecnymi-varenymi-bramborami-s-petrzelkovou-nati-a-2x-2-dcl-k-z176

  • Ivusha 01.12.12, 09:42

    Rozbalit 14. Vyzkoušejte

  • Ivusha

    Zkuste ještě dovnitř pstruha máznout trošku plnotučné hořčice a přidat trošku másla. Je to výtečné

  • VINYL 06.09.13, 14:49

    Rozbalit 15. !!!!Získejte poukázky zdarma!!!

  • VINYL

    Zaregistrujte se a začněte sbírat body,které pak vyměníte za poukázky do obchodu - albert,billa,globus,spar,peny,tesco,kaufland, Jak získávat body?Registrace – 30 bodů,Odběr newsletteru – 20 bodů,Hlídání základní – 40 bodů,Hlídání 5+ položek – 20 bodů,Návštěva nad 30 stránek – 2 body vše se dozvíte na stránečkách.. jde to poměrně rychle a poukázku můžete získat za 3dny OVĚŘENÉ!!!!
    http://kompasslev.cz/?reference=279

  • Matty 07.12.13, 15:00

    Rozbalit 16. úpravy masa

  • Matty

    Na pánvy se smaží a i peče! Pokud pečeš na pánvi, tak jen na lehce potřené olejem či máslem (160C-250C).... Smažení = potravina je do nádoby s olejem zcela ponořena a olej ma teplotu 160C-180C

  • Erika 31.01.14, 13:19

    Rozbalit 17. hrubka

  • Erika

    v pánvi jako písni ( učivo 4. tř.)

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
612300

RSS:
Toplist