Recept: Kedlubnová polévka

- Recept: Kedlubnová polévka
Rubrika:  Recepty

Recept: Kedlubnová polévka

18.02.09, 16:34, autor: Kuchařka
Velikonoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

2 větší kedlubny

1 lžička másla

5 rajčat

1 vejce

1 malý pórek

polévkové koření

50 g strouhaného tvrdého sýra

1 lžíce nasekané pažitky

 

 

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. V hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny na něm zpěníme. Potom je zalijeme vodou, přivedeme k varu a 10 minut vaříme. Rajčata a pórek omyjeme a obojí nakrájíme na kolečka, která přidáme ke kedlubnám. Osolíme, okořeníme polévkovým kořením a vaříme ještě dalších 20 minut. Polévku stáhneme z plotýnky a zašleháme do ní vejce. Rozdělíme ji na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem, pažitkou a podáváme.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
1438657

RSS:
Toplist
aaaaaa