Recept: Houby ve vlastní št'ávě 1

- Recept: Houby ve vlastní št'ávě 1
Rubrika:  Recepty

Recept: Houby ve vlastní št'ávě 1

26.04.09, 07:55, autor: redakce
Houby je možné zavařit ve vlastní šťávě a pak kdykoliv použít na oblíbené pokrmy. Třeba na houbovou omáčku, maso na houbách, houbovou polévku, do těstovinového salátu, houbového rizota ....

Čtenost -   Diskuze: (0
 

různé druhy hub

sůl

kmín

 

 

Houby očistíme a pokrájíme na kousky, osolíme, přidáme kmín a dusíme asi 15 minut, až šťáva téměř vysmahne.

Podušené houby dáme do zavařovacích sklenic, dobře uzavřeme víčky a sterilujeme 50 minut při 100 stupních C.

Druhý den je ještě 30 minut přesterilujeme. Používáme je jako přísadu do polévek a omáček.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
1894185

RSS:
Toplist
aaaaaa