Recept: Bylinkové kuře

- Recept: Bylinkové kuře
Rubrika:  Recepty

Recept: Bylinkové kuře

20.01.10, 09:15, autor: redakce
Recept vhodný pro druhou fázi Třífazové diety ...

Čtenost -   Diskuze: (1
 

6 porcí kuřecích prsíček bez kůže a kostí

1/2 šálku bílého vína

2 lžíce olivového oleje

1 lžíce bílého balzamikového octa

2 lžičky sušené bazalky

1 lžička sušeného oregana

2 stroužky česneku

 

 

Do mikrotenového sáčku vložíme kuře, víno, olej, ocet, bazalku, oregano a česnek. Sáček uzavřeme a několikrát obrátíme, aby se kuře dobře obalilo v koření. Necháme marinovat 5 - 24 hodin v chladničce a občas obrátíme.

Kuře necháme okapat do misky a dáme na rozehřátý gril, kde jej ještě potřeme okapanou marinádou. Grilujeme asi 20 minut do hněda za častého potírání marinádou. Poté porce kuřete obrátíme a grilujeme dalších 5 - 15 minut tak, aby bylo kuře dobře propečené.

 

 

(6 porcí)

 
  • don 23.05.18, 04:10

    Rozbalit 1. grilované kuře

  • don

    Ahoj zajímavý recept, nezkoušel jste někdo spojit grilované kuře i se sladkou chutí? Narazil jsem na tento recept: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/grilovane-kure-s-pomerancem-a-libeckem/ A říkám si, že použití pomeranče zní fakt zajímavě.

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
1733470

RSS:
Toplist
aaaaaa