Recept: Amur podle rybářů

- Recept: Amur podle rybářů
Rubrika:  Recepty

Recept: Amur podle rybářů

19.09.08, 22:55, autor: Kuchařka
Pokrmy z ryb

Čtenost -   Diskuze: (0
 

600 g amura

30 g sardelové pasty

40 g másla

100 g oleje

100 g majolky

2 cibule

sůl, pepř

 

 

Rybu nakrájíme na podkovy asi 3 cm široké. Osolíme, opepříme, potřeme sardelovým máslem (sardelovou pastu utřeme s máslem). Porce ryby pečeme na oleji asi 20 minut, potom necháme vychladnout. Do majolky vmícháme velmi jemně nakrájenou cibuli, osolíme a přelijeme na porce amura. Necháme v ledničce odležet a podáváme, nejlépe druhý den.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
1322102

RSS:
Toplist
aaaaaa