Jak namíchat vzrušující valentýnské koktejly

- Jak namíchat vzrušující valentýnské koktejly
Rubrika:  Praktická

Jak namíchat vzrušující valentýnské koktejly

11.02.20, 00:00, autor: LadyAnn
Valentýn se blíží. Plánují se velkolepé párty, ale i pohodové večery ve dvou. Obě řešení valentýnské noci jsou ideální příležitostí ke spojení s koktejly od Lemondu. Ten vytáhl ze „šejkru“ další koktejlové lahůdky, které namíchal speciálně pro valentýnské řádění. Tak vznikly koktejly Lemond Flame a Lemond Cherry Cream. Jsou jednoduché na přípravu a skvěle chutnají.

Čtenost -   Diskuze: (0
 

Koktejly se stále častěji míchají doma, proto je důležité, aby byl takový koktejl jednoduchý na přípravu a mohl si jej připravit i úplný začátečník. „Ovocná a svěží chuť Becherovky Lemond je pro domácí míchání koktejlů jako stvořená. Spolu se smetanou, mlékem nebo Malibu dostanete netradiční spojení chutí,“ říká o nových koktejlech Marek Grabovský, manažer značky Becherovka Lemond: „Namíchat Flame a Cherry Cream zvládne každý. Není se čeho bát. Těmito valentýnskými koktejly rozhodně ohromíte“.

 

 

Lemond Cherry Cream       

5 cl Lemond, 3 cl smetana, 3 cl mléko, 1 cl cukrový sirup, soda, koktejlová třešeň (šejkr) 

Vhodná sklenice: Pro koktejl Lemond Cherry Cream se hodí longová sklenice

Jak na něj: Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné čerstvým ledem. Dolejeme sodou a přidáme koktejlovou třešeň.

 

 

 

 

 

 

 

Lemond Flame  

4 cl Lemond, 1 cl Malibu, ananas juice (šejkr)  

Vhodná sklenice: Pro koktejl Lemond Flame se hodí nízká a široká sklenice

Jak na něj: Všechny potřebné ingredience dáme do šejkru naplněného po okraj ledem a důkladně protřepeme. Poté vše scedíme do ledem naplněné sklenice.



Barmanské  rady:

    * Ledovou tříšť (drť) snadno vytvoříme tak, že vložíme několik kostek ledu do čistého kusu látky a rozdrtíme led například dřevěnou paličkou na maso.
    * Led drtíme z toho důvodu, abychom dostali do koktejlu větší množství vody, které se tam bude rozpouštět
    * Třtinový cukr můžeme nahradit jiným sladidlem. Dobrou volbou je cukrový sirup nebo různé druhy jednodruhových marmelád, které už jsou ovocem ochucené.
    * Předem nachlazené skleničky, v mrazáku či lednici, zvyšují požitek z pití koktejlu.
    * Pro domácí party nebo večírek není nutné použít sklenici, která je pro daný nápoj určená.

 
Zdroj: Archív 2012
 
Profil blogu
Profil sekce "Praktická"
Profil blogu
Založen:
19.5.2008 12:57:46

Přístupů:
737115

RSS:
Toplist
aaaaaa